Najnovije

Brnabićka smenjuje Vulina, Marija Obradović novi ministar odbrane?!

Ana Brnabić uskoro će pokrenuti smenu Aleksandra Vulina sa mesta ministra odbrane posle brojnih afera u javnosti, piše Kurir.

Ana Brnabić (Foto: Jutjub)

Novi ministar odbrane biće Marija Obradović, visoki funkcioner SNS iz Kraljeva i predsednica Skupštinskog odbora za bezbednost.
Vulinovo ime se bezmalo godinu dana pominje u aferama, od zloupotrebe fondova za ratne vojne invalide u prethodnom ministarstvu do afere kupovine stana, kada je izjavio da je 23 puta išao kod tetke u Kanadu po novac.
Izbor Obradovićke ublažiće posledice Vulinovih afera, a aktuelnom režimu omogućava da se narodu servira priča da "će Srbija po prvi put u istoriji imati ženu ministra odbrane", što će dobro doći pred skorašnje izbore u Beogradu, piše Kurir.
Inače, proteklih dana sprovedena je "tiha čistka" Vulinovih kadrova u Ministarstvu za socijalna pitanja koje vodi Zoran Đorđević. Smenjeno je na desetine direktora gerantoloških centara, funkcionera ministarstva koji su u Vulinovoj stranci, što ide u prilog tezi da je doskorašnji saradnik u nemilosti jačeg koalicionog partnera u Vladi Srbije. Selaković prvi na listi SNS u Beogradu?! Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Interviju Ane Brnabić za Si En En
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA