Najnovije

RUSKA SILA SA NEBA: SU-34 i SU-35 nanose strašne gubitke teroristima u Siriji! (VIDEO)

Avioni Su-34 i Su-35 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije uništavaju nove ciljeve u Siriji, ne dozvoljavajući militantima da se pregrupišu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Teroristi u problemima (Foto: Jutjub)

Kako navodi komandant ruskih grupa u Siriji, general-pukovnik Sergej Surovikin, Vazdušno-kosmičke snage Rusije su izvele 329 napada na militante terorističke organizacije ID-a u području Akerbata i uništile su 27 jedinice oklopne tehnike i 48 vozila sa instaliranim teškim mitraljezima. Ubijeno je preko 1.000 terorista.
U vojnom resoru su naveli da su za dve nedelje ruski avioni u Siriji izveli 1417 borbenih naleta i izveli 1.687 napada na objekte militanata.
Načelnik Glavne uprave Generalštaba Rusije Sergej Rudskoj je izjavio da je sirijska vojska završila sa likvidacijom militanata u području grada Akerbata. Vojska je podelila militante na tri prstena i sada etapno završava njihovu likvidaciju.
Operacija protiv militanata ID-a i Nusra fronta u Siriji će trajati do njihovog potpunog uništenja. Rudskoj je objasnio da su pripadnici ID-a u Akerbatu izgradili praktično još jedan grad pod zemljom. Tamo su bili postavili svoju odbranu i nagomilali zalihe oružja i municije. Pogledajte OVDE dalje zadatke SAA u bici za Deir ez Zor. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako ruski pilot izvodi kobra manevar:

Bonus video

Ovo je sve što treba da znate o SU-35:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA