Najnovije

LUNA ZABEZEKNUTA! Usred svađe Kija priznala: "Stalo mi je do Slobe! Đogani, ne mešaj se" (VIDEO)

Jučerašnji dan u "Zadruzi" bio je izuzetno buran, a sve to je prouzrokovala igra Velikog šefa. Naime, svako od ukućana morao je da zalepi na facu šlag onom zadrugaru koji ih nervira.

Luna i Kija (Foto: Jutjub)

Kristina Kockar je odlučila da to bude njen, još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, pa mu je prilično grubo zalepila tanjir sa šlagom u lice, što je izazvalo svađu između nje i Lune Đogani, koju je ovaj potez iznervirao.
- Ko si ti da govoriš da je to ružno šta ja njemu radim, on je to zaslužio. Ti znaš da je on to zaslužio. Ali nemoj da skačeš na mene, ne mešaj se, to je između njega i mene. Pri tome, bila sam vrlo nežna, zaslužio je vrlo gore - rekla joj je iznervirana Kija.
- Okej, praviću se da sam mula. Tebi nije stalo do njega - odgovorila joj je kratko Luna, da bi onda krenula lavina reči iz Kristininih usta. 
- Nemoj da se mešaš, nije on bilo koji zadrugar. To je između mene i njega. Neću da se pravdam, ali samo nemoj da se mešaš, i ružno je to što se ti mešaš. Ja se ne mešam u vaš odnos, ali vi se svađate oko gluposti, da je to tako smešno. A ja stojim sa strane i čak ne želim da komentarišem zbog njega. Meni je stalo zbog toga jer ja sam sa njim provela pet godina. Je l' ti misliš da meni nije stalo da mu ja ne bih ponudila da jede, ja sam, bre, provela pet godina pored njega. I normalno je da mi je stalo do njega - priznala je Kija, dok je Luna gledala preneraženo. 
Snimak pogledajte od 5:48 minuta: 
Kako je Kija spustila muža pogledajte OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA