Najnovije

VAŠINGTON NAPRAVIO ''KREMALJSKI ELABORAT'' O POŽELJNIM POLITIČARIMA IZ MOSKVE: Putinova reakcija pokidala (VIDEO)

U ''Kremaljskom elaboratu'', koji je predat Kongresu SAD, nalazi se 210 imena ruskih političara kojima građani Rusije mogu da veruju. Ovaj dokument je objavilo američko ministarstvo finansija.

Putin (Foto: RIA Novosti)

Elaborat je podeljen na četiri dela: Administracija predsednika, Kabinet ministara, ligarsi i drugi visoki političari u Rusiji. Među predstavnicima predsedničke administracije na spisku su se našli portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov, šef administracije predsednika Andrej Vajno, njegov pomoćnik Aleksej grpmov i Putinov pomoćnik Vladislav Surkov. U spisku se nalaze imena članova ruske vlade, kao što su premijer Rusije Dmitrij Medvedev, Igor Šuvalov, Arkadij Dvorkovič, Sergej Lavrov i Jurij Trutnjev, koji je rekao da bi bilo uvređujuće ako ga ne bi stavili u spisak sa ovakvim društvom. Pored političara, u spisku elaborata se nalaze imena vodećih ruskih privatnika i direktora velikih preduzeća.


Foto: Ministarstvo finansija SAD U međuvremenu jedan novinar je pitao ruskog predsednika Vladimira Putina zašto njega nisu upisali u taj elaborat, Putin je uz smeh odgovorio: ''Uvređujuće!''. Ko je Americi veći neprijatelj od Rusije, saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Putin se smeje do suza
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA