Najnovije

IDLIB PUN ASADOVIH ŠPIJUNA: Otkrivena najstrože čuvana tajna Tigrovih snaga! (FOTO)

Kaljučno uporište sirijske Al Kaide - Hajat tahrir al Šama (HTŠ) - grad Sindžar, koji je sledeća meta na putu prodora Sirijske arapske armije prema bazi Abu Duhur, pun je špijuna koji prikupljaju informacije za Tigrove snage, otkrili su sirijski mediji.

Tigrove snage su mnogo više od onog što se vidi (Ilustracija: Pravda)

Provladini mediji u Siriji objavili su nekoliko fotografija koje su načinili sirijski obaveštajci unutar grada koji džihadisti drže već godinama.
Kako se navodi u ovim izveštajima, snimke su napravili su pripadnici Obaveštajne službe pri Ratnom vazduhoplovstvu SAA, ogranka sirijske vojske kom pripadaju i čuvene Tigrove snage. Osim fotografija džihadističkih tajnih skladišta, bunkera i ulaza u podzemne prostorije, kakve su prikazane, oni redovno izveštavaju i o kretanju neprijateljskih snaga, njihovim odbrambenim položajima i komandnim centrima. Prema navodima izvora na koje se pozivaju sirijski mediji, špijunska mreža Ratnog vazduhoplovstva obuhvata veliki broj gradova u Idlibu, a osim prikupljanja informacija, obaveštajci i "spavači" izvršavaju i zadatke sabotaže i atentata. Pogledajte objavljene špijunske fotografije:

Izraelski ministar vojni objavio je podatke do kojih su došle službe pod njegovom komandom, a koje govore o broju pripadnika Hezbolaha i drugih šiitskih organizacija koje se bore na strani Bašara al Asada u Siriji. Više o tome pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Operacije jurišnih odreda Tigrovih snaga, Al Tarma grupe, na jugu Idliba:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA