Najnovije

ZVALI SU GA "SAMURAJ"! Detalji iz života manijaka iz tramvaja, prijatelji u šoku: Bio je sportista, više ne želim da čujem za njega

Mihailo Isailović (37) iz beogradskog naselja Krnjača, koji je polno uznemiravao devojčicu od 15 godina u beogradskom tramvaju, nekada je među prijateljima bio poznat kao "Samuraj".

Manijak iz tramvaja (Foto: Jutjub)

Javnost je bila šokirala kada je prošle nedelje na društvenim mrežama objavljen snimak iz beogradskog tramvaja na liniji dva na kom se vidi kako muškarac nasrće na tinejdžerku, dodiruje je i nabija uz staklo, i to naočigled drugih putnika koji nisu uradili ništa da joj pomognu. Ubrzo se javila još jedna žrtva istog nasilnika, a već sutradan on je identifikovan i uhapšen.

Tada je otkriveno da se radi o Isailoviću, muškarcu iz Krnjače, a njegovi prijatelji ostali su u šoku kada su videli šta je uradio. Kako kažu, pre nekoliko godina su ga poznavali kao vrednog sportistu.

- Mi smo u šoku! Užasni snimak pojavio se na internetu i zamislite kada ga nisam ni poznala u koliko je lošem stanju! Pre četiri godine smo trenirali zajedno nekoliko meseci, onda je on prestao i izgubili smo svaki kontakt. Šokirani smo, jer iz perioda iz kojeg ga znam, bio je pametan i vredan mladić, koji je čak bio fanatik za zdravu hranu i treninge. Učestvovao je u grupnim treninzima, bio je dosta fizički spreman i insistirao je na zdravom životu. Zvali smo ga Samuraj! Na snimku koji sam videla on je ugojen i zapušten. Zatečena sam, jer nisam ni znala da je to ista osoba! Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida sa verenicom i da sada bukvalno priča sam sa sobom po ulici. Ne znam šta je moglo da se dogodi da se toliko promeni i postane nasilan - ispričala je njegova poznanica, koja nije želela da otkrije svoje ime, za list Alo.

Jedan od njegovih poznanika kaže da se Isailović bavio raznim poslovima i da se nije plašio rada, iako je studirao na Mašinskom fakultetu u Nišu.

- Bio je vredan, prodavao je čak i lubenice na pijaci pre deset godina. Bio je opušten i voleo je da se šali. To što je uradio jadnoj devojčici za svaku je osudu i ne želim više nikad da čujem za njega - rekao je sagovornik lista.

Isailović živi sam u stanu u Krnjači, a komšije kažu da se ponašao čudno. Kako su ispričale, bio je osobenjak i često je pričao sam sa sobom, hranio je vrapce i razgovarao s njima.

Kažu da je iz stana odlazio rano i da je dolazio kasno. Uhapšen je dok je krao burek u pekari, a sebi u bradu je mrmljao: „Da li da idem na posao ili na Ostrog“.

Ima dve firme

Suđeći po privrednom registru, na njegovo ime prijavljene su dve firme u Beogradu. On je prijavljen kao vlasnik kompanije "Refresh" koja je poslovala četiri godine pre nego što je brisana iz registra Agencije za privredne registre u septembru 2014. godine, ali na njegovo ime se vodi i firma "Refresh your mind" otvorena samo dva meseca kasnije - u novembru 2014.

"Refresh your mind"  je navedena kao i dalje aktuelna kompanija, a ono što posebno skreće pažnju jeste činjenica da je prijavljena kao škola borilačkih veština.

Lokacija za obe firme je ista - kućna adresa uhapšenog, a na pomenutoj adresi vidi se i naziv ugašene firme.

Na Fejsbuk nalogu Mihaila I, između ostalog, navodi se i da je pohađao Dvanaestu beogradsku gimnaziju, pa i da je završio Mašinski fakultet.

Branio se ćutanjem

Isailović je saslušan juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem. Kako saznajemo, čudno se ponašao i na saslušanju.

- Na pitanja koja su mu postavljana odgovarao je: „Hvala Bogu!“, a dodeljena mu je advokatica po službenoj dužnosti. O krivici nije hteo da se izjasni i branio se ćutanjem. Zatraženo je veštačenje njegovog psihičkog stanja da bi se utvrdilo da li ima psihičke probleme - navodi izvor blizak istrazi.

Isailoviću je, na predlog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana, kako ne bi ponovio krivično delo. Posle saslušanja zatraženo je i psihijatrijsko veštačenje njegove uračunljivosti.

Ispovest druge žrtve Mihaila Isailovića iz autobusa:

Kina se sprema za rat. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA