Najnovije

STIŽE POJAČANJE RUSKOJ CRNOMORSKOJ FLOTI! Ova četiri ratna broda zagorčaće život Ukrajincima i NATO-u! (VIDEO)

Tri nova vojna broda započeće službu sa ruskom Crnomorskom flotom u decembru, a jedan početkom 2019. godine, izjavio je u ponedeljak komandant flote Aleksandar Mojsejev.

Deo ruske mornarice (Foto: Jutjub)

- Do kraja godine dobićemo brod “Orekovo-Zujevo”, brod miner “Ivan Antonov” i patrolni brod “Vasilij Bikov”, a početkom 2019. godine takođe ćemo dobiti patrolni brod “Dmitrij Rogačev” – rekao je komandant flote.

- Tokom proteklih nekoliko godina ruska Crnomorska flota potpuno je obnovila svoje podmornice i obalske odbrambene raketne sisteme - uvedeni su novi kompleksi “Bal” i “Bastion” koji štite čitavu crnomorsku oblast - rekao je komandant.

Takođe, Crnomorska flota je dobila tri fregate, malu topovnjaču i druge brodove koji obavljaju svoje misije u Crnom i Sredozemnom moru. Tu su i avioni pomorske avijacije, na primer, “suhoj” Su-30SM – kaže Mojsejev.

Kao što je ranije rečeno, Crnomorska flota planira da kompletira sve testove i prihvati dva nova mala raketna broda naoružana krstarećim projektilima “Kalibar” i morski tegljač za njihovo servisiranje “Sergej Balk” u 2019. godini.

Pogledajte OVDE kako je Moskva upozorila NATO.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo kako je počeo najnoviji sukob između Rusije i Ukrajine u Crnom moru

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA