Najnovije

POLICIJA RASPISALA POTERNICU ZA DAVOROM DRAGIĆEVIĆEM I JOŠ ČETIRI OSOBE! Banjaluka prvi put posle rata bez proslave Novogodišnje noći

"Policijski službenici će preduzeti sve mere i radnje na pronalasku navedenih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih dela i prekršaja", saopšteno je iz MUP-a. Policijska Uprava Banja Luka raspisala je potragu za Davorom Dragićevićem i još četiri osobe.

Davor Dragićević (Foto: Jutjub)

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, pokrenuli su danas, u skladu sa Uputstvom o vršenju potražne delatnosti, raspis o traganju za D.D., S.M., A.G., S.B., i NJ.T. svi iz Banjaluke, zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima. Policijski službenici će preduzeti sve mere i radnje na pronalasku navedenih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih dela i prekršaja - saopšteno je iz MUP-a RS.

Prethodno su saopštili da su sinoć uhapsili više osoba zbog činjenja prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru, Zakonu o javnom okupljanju i Zakonu o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH, a postoje osnovi sumnja da su izvršena i određena krivična dela. Istovremeno, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je povodom sinoćnjih događaja u ovom gradu da su članovi grupe "Pravda za Davida" juče onemogućili novogodišnji koncert Harisa DŽinovića zbog čega su danas otkazani Dečija nova godina i ostali koncerti, "jer Grad ne želi da ijedno dete, građanin ili turista potencijalno budu ugroženi".

On je naglasio da su otkazani i predstojeći koncerti Željka Samaradžića, Nikole Rokvića i Željka Joksimovića. Kaže da će Banjaluka po prvi put nakon rata večeras biti nema.

Da li je surova ruska zima zaista pomagala Rusima u odbrani otadžbine. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Davor Dragićević kao gost na televiziji N1 u emisiji “Presing”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA