Najnovije

AMERIKA SE SPREMA DA IZGUBI RAT OD RUSIJE?! Akademija Vest Point izdala priručnike u slučaju rata 2027. (FOTO/VIDEO)

Kibernetički institut američke vojne akademije Vest Point objavio je priručnik u obliku stripa, u kojem su izdate instrukcije o tome šta činiti ako NATO izgubi rat protiv Rusije.

Rusija i Amerika (Ilustracija: Pravda)

Ilustrovane instrukcije su napravljene za američke vojnike sa ciljem da se oni zamisle o budućim ratovima i njihovim posledicama. Prema radnji stripa, Moldavija i Rumunija se ujedinjuju 2027. godine i takvim postupkom prelaze crvenu liniju Rusije. Zategnuta situacija se zaoštrava tako što NATO i Moskva organizuju vojne vežbe sa obe strane ruske granice. U jednom momentu vojska se sklanja sa pozicija i u boj kreću roboti, čime započinje totalni rat.


Foto: cyber.army.mil Bitka teče brzo, jer je Rusija spremna da vodi rat u uslovima visokotehnološkog naoružanja. Moskva započinje sajber napad, koji uništava neprijateljsko bespilotno oružje, a zatim napada tenkove Alijanse. Dalje, prema scenariju, ruska vojska zauzima američki konzulat u jednom od osvojenih gradova. ''Naša misija se sastoji u tome da da odbijemo strateško iznenađenje za armiju'', objašnjava saradnica Kibernetičkog instituta na Vest Pointu Natali Vaneta. Prema njenim rečima, instrukcija je stvorena kako za redove, tako i za mlade oficire. Ona je ocenila da je format instrukcije neobičan, ali da se kroz strip lako mogu razumeti ''nedostižne stvari''. Kako je Amerika oslobodila Nemačku od diktature Sadama Huseina, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruska vojna moć 2017 - 2020.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA