Najnovije

ESTONSKI NARKOMANI UKRALI TAJNE DOKUMENTE NATO PAKTA: Sve su prodali za dozu narkotika

U glavnom gradu Estonije, Talinu, narkomani su od načelnika NATO štaba za sajber zaštitu ukrali laptop i tablet računar zajedno sa pet fleš memorija koje sadrže tajne podatke.

Estonija (Foto: Jutjub)

Oficir Bundesvera, potpukovnik Franc Lantenhamer, ostavio je svoj automobil u Starom Talinu na parkingu, a to isto veče je trebao da leti nazaf u svoju domovinu u frankfurt, pišu estonski mediji. Posle sat i po vremena, kada se vratio na parking, on je zatekao svoje vozilo sa razbijenim desnim staklom, a u automobilu nije bilo ranca i kofera koje je vozio sa sobom. Lopovi su ukrali laptop računar marke Lenovo, pet fleš memorija i tablet računar marke Samsung. Prema njegovim rečima, oba uređaja i fleš memorije su sadržali tajne informacije. Lokalna policija je bila ubrzo dignuta na noge, a analizom videosnimaka sa bezbednosnih kamera ustanovljeno je da su počinioci dela krađe lokalni narkomani, koji su već stigli da prodaju laptop računar za 50 evra kako bi sebi kupili dozu narkotika. U roku od 24 sata sva oprema je vraćena potpukovniku Lantenhameru. Kako je ćerka Skripalja ''vaskrsla'', pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

NATO u Baltičkim zemljama
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA