Najnovije

NOVA PROVOKACIJA: Pucano na ruske novinare u Siriji! (VIDEO)

Na autobus sa novinarima iz Rusije, koji su se vraćali nakon pripreme izveštaja o Istočnoj Guti, pucali su nepoznati napadači iz pešadijskog naoružanja, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Teroristi Sirija (Foto: Jutjub)

„11. aprila oko 17.20 (po srednjeevropskom vremenu) autobus sa ruskim novinarima koji su se vratili nakon priprema priče o situaciji u Istočnoj Guti (Sirija) pucali su nepoznati napadači iz pešadijskog naoružanja“, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su u pucnjavi dopisnik televizije NTV Aleksej Ivlev, operater televizije „Rusija 1“ Mihail Vitkin i operater televizije „Zvezda“ Vladislav Dodonov „lakše ranjeni u noge“.

„Lekari ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana odmah su na licu mesta ukazali svu neophodnu pomoć svim novinarima. NJihovi životi nisu ugroženi“, naglašava se u saopštenju Ministarstva odbrane.

U toku je evakuacija povređenih novinara u bolnicu zbog neophodnog lečenja, dodaje se u saopštenju.     Pročitajte OVDE Šešeljevu izjavu o presudi drugostepenog veća u Hagu. Izvor: rs.sputniknews.com/

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo kako je izgledao napad na bazu Homs u Siriji
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA