Najnovije

Zvezda može i na Maksimir: Poznati svi rivali u prvom i drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Sa završetkom sezone u Mađarskoj i Sloveniji kompletirani su kosturi za kvalifikacije Lige šampiona 2018/2019. Crvena zvezda će sa koeficijentom 10.750 biti povlašćena pri žrebu 19. juna u prvom kolu, ali već od drugog biće u slabijem "šeširu".

Crvena Zvezda (Foto: Jutjub)

Prvaka Srbije na startu čeka malo lakši posao, jer su samo ljubljanska Olimpija i slovački Spartak Trnava jači od ostalih rivala, među kojima su Škendija (Mak.), F91 Didelanž (Luks.), Valeta (Mal.), Vikingur (F. Ost.). Kruzejders (S. Irs.), Alaskert (Jer.), Sutjeska (CG), Suduva (Lit.), Kork siti (Irs.), Spartaks (Let.), Valur (Isl.), Flora (Est.), Torpedo K. (Gru.) i pobednik pretkola gde će se takmičiti Santa Koloma (And.), Linkoln (Engl.), Florita (S. Mar.) i Drita (Kos.).

Pod pretpostavkom da će crveno-beli preskočiti prvu prepreku, ali i svi favoriti, crveno-beli će iz slabijeg "šešira" provizorno imati za potencijalne rivale Ludogorec (Bug.), Seltik (Ško.), APOEL (Kip.), Legiju (Polj.), Astanu (Kaz.), Karabag (Azer.), BATE Borisov (Bug.), Dinamo Zagreb (Hrv.), Šerif (Mol.) i Malme (Šve.). Crveno-beli već znaju snagu prvaka Bugarske i Belorusije, Seltik i Legija su možda najmanje poželjni rivali, Šerif bi negde bio "bingo", a zbog političkih razloga najkomplikovaniji duel bi bio sa Dinamom iz Zagreba.

Utakmice prvog kola se igraju 10/11. jula, a revanši su sedam dana kasnije, dok je druga runda na programu 24/25. jula (prvi dueli), odnosno 31. jula i 1. avgusta.

Delije pesmom pogodile Sever pravo u srce! Ovo su stihovi posvećeni Vidovdanu i junacima sa Košara. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zvezdina proslava 29. titule

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA