Najnovije

DAMJANOVIĆ O INCIDENTU: Balša i Čanak bili na manje od kilometar od Šešelja, ali nisu smeli da dođu nego su poslali žene (VIDEO)

U naselju Jarak kod Hrtkovaca je nakon okupljanja pristalica Srpske radikalne stranke došlo do manjeg incidenta.

Transparent pristalica LDP-a nakon skupa radikala kod Hrtkovaca (Foto: Printskrin)

Naime, nekoliko pristalica LDP-a, među kojima su bile i dve žene, razvili su transparent “Šešelj ratni zločinac” u trenutku kada su radikali, nakon Šešeljevog obraćanja, počeli da se razilaze.

Grupu LDP-a predvodio je član predsedništva te stranke Đorđe Žujović koji je uzvikivao da je Šešelj ratni zločinac, u trenutku kada je oko njega bilo više pristalica radikala.

Tu je došlo do koškanja, a veći incident je sprečio Miljan Damjanović, narodni poslanik ispred SRS-a, koji je smirio okupljene radikale i pozvao članove LDP-a da se raziđu.

"Hrabri lideri izdajničke opozicije su poslali nekoliko provokatora, na čelu sa dve žene, dok su Balša Božović, Čanak i ekipa bili na manje od kilometar, ali nisu smeli da dođu. Srpski radikali koji su poznati po nenasilnim protestima su kao i uvek mirnim putem poslali kukavice kući. Nikakvih većih incidenata nije bilo iako su provokatori upotrebili najgoru moguću uvredu koja postoji ne bi li nas isprovocirali. Ima li šta gore nego reći nevinom čoveku i njegovim pristalicama da su ratni zločinci?" rekao je Miljan za Pravdu.

Pogledajte snimak:

Kako su radikali dočekali Šešelja u Hrtkovcima pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj i Čanak se sreću posle 12 godina

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA