Najnovije

STRAŠNO! Šiptarska mafija platila Brihu ogromnu sumu da izbaci Srbe sa Mondijala! (FOTO)

Feliks Brih je najnepopularnija ličnost u Srbiji u poslednje dve nedelje, što nimalo ne čudi jer je Nemac drastično oštetio reprezentaciju Srbije protiv Švajcarske i praktično izbacio Orlove sa Mondijala.

Nemački sudija Brih pokazuje žuti karton Mitroviću (Foto: RIA)

Da je Brih oštetio Srbe, potvrdila je i FIFA koja ga je ekspresno poslala kući, Nemac je sudio samo meč Srbija - Švajcarska, a pojavile su se određene sumnje da je primio novac da bi "navlačio" za Švajcarce. Na Brihovom računu odjednom se pojavilo - dva miliona evra!

Pojedini mediji smatraju da je Briha direktno kupila - šiptarska mafija! Na pitanje odakle mu toliko novac na računu, Brih nije imao jasan, već konfuzan i sumnjiv odgovor, što je samo potvrdilo da tu nisu čista posla i da je vrlo moguće da je Nemac, kao svojevremeno njegov zemljak Robert Hojcer, uzeo novac da bi direktno uticao na ishod meča. Podsećanja radi, Brih nije svirao očigledan penal za Srbiju posle rvačkog zahvata dvojice Švajcaraca nad Aleksandrom Mitrovićem, a uz to je Orlovima delio kartone kao konfete. 

Pojavile su se i informacije da su ljudi iz FIFA sve ovo saznali i da su, da bi izbegli skandal svetskih razmera, ekspresno poslali Briha kući. Ipak, nisu uspeli da zataškaju slučaj, a ostaje da se vidi da li će biti pokrenuta ozbiljnija istraga protiv Nemca, koji je posle ovoga verovatno okončao sudijsku karijeru.

Pročitajte OVDE raspored svih parova četvrtfinala.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mitrović o suđenju Briha: Srbi su navikli na nepravdu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA