Najnovije

DOSTA JE BILO: Podiže se tužba protiv Milojka Pantića (VIDEO)

Svi smo bili svedoci kako je Milojko Pantić vređao srpski narod na hrvatskoj televiziji, ali sada stiže i odgovor u vidu sudske tužbe.

Milojko Pantić (foto: Jutjub)

Okupljeni u Udurženju građana Pravo i Pravda odlučili su da protiv Milojka Pantića podnesu tužbu za uvredu zbog izjava datih na hrvatskoj televiziji kada je delio Srbe na građanske i druge a  tom prilikom  je pravoslavne Srbe nazvao kleronacistima i šovinistima.

“Navikli smo da Milojko Pantić podilazi Hrvatima po raznim pitanjima, ali je u emisiji na HRT „Otvoreno“ prešao svaku meru. Izjavio je da je za Rusiju protiv Hrvatske „navijala klerofašistička i šovinistička Srbija“.”, kažu u udruženju.

“Ja sam se i pre početka izjasnio da su iz malih zemalja favoriti Belgija i Hrvatska. Srbija je podeljena i po ovom pitanju. Građanska Srbija će navijati za Hrvatsku, u to budite ubeđeni. S druge strane, budimo objektivni. Postoji u Srbiji i jaka druga strana – klerofašistička i šovinistička Srbija, koja po meri svog uma sanja da će fudbalska Rusija pregaziti nogometnu Hrvatsku, što se naravno neće dogoditi jer Hrvatska ima bolji tim.”, poručio je Pantić i na taj način uvredio mnogo ljudi u Srbiji.

Snimak njegovog govora za HRT možete da pogledate u videu ispod…

U udruženju pozivaju da potpišete i peticiju na internetu. 

To možete uraditi na OVOM linku.

OVDE pogledajte kako se hrvatski golman prekrstio u teškom trenutku i otkrio da je ipak Srbin.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA