Najnovije

SKOT: Tenzije na Kosovu tokom Vučićeve posete pokazale su...

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot napisao je danas na svom Tviter nalogu da su tenzije tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu još jednom naglasile potrebu za kompromisom i normalizacijom odnosa.

Kajl Skat (Foto: Jutjub)

- Šteta je što su barikade na putevima sprečile predsednikovu planiranu posetu selu Banje, ali je dobro što je ostatak njegove važne posete Kosovu nastavljen bez incidenata - napisao je Skot.

Nekoliko stotina Albanaca, među kojima i veterani OVK, blokiralo je jutros bagerima, šleperima i zapaljenim gumama put kod sela Trnava prema selu Banje, u opštini Srbica, a u Trnavi su se čuli i rafali.

Put je bio blokiran kako bi sprečili predsednika Srbije da poseti to mesto, ali se on kasnije telefonom obratio meštanima sela Banje.

Pročitajte OVDE koga su to prebili na Vučićeve oči.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vlada tzv. Kosova donela je jutros odluku da se poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića selu Banje otkazuje iz bezbednosnih razloga. Predsednik Aleksandar Vučić obratio se danas telefonom meštanima Banja, srpske enklave u opštini Srbica, u koju danas nije mogao da stigne nakon što su veterani OVK postavili barikade na putevima južno od Ibra.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA