Najnovije

MILAN LANE GUTOVIĆ ŽESTOKO KRITIKOVAO VLAST PA OTKRIO: Ovu dvojicu bi voleo da vidim na čelu Srbije (VIDEO)

Glumac Milan Lane Gutović, poznat po svom kritičkom stavu prema režimu Aleksandra Vučića, u emisiji "Bez ustučavanja, izneo je niz primedbi na rad vlasti SNS-a i stanju srpskog društva.

Milan Lane Gutović (Foto: Jutjub)

Gutović kaže da su karakteristike lika korumpiranog direktora i političara Srećka Šojića, jednog od likova koje je igrao u svojoj karijeri, u današnjoj Srbiji postale uslov za zapošljavanje i napredovanje u karijeri. On je podsetio na izjave predsednika Srbije o “peračima prozora” i pomeranju brda u Grdelici, kao guvernera NBS koja ne razlikuje bahreinski i srpski dinar, ukazujući da nije samo reč o lapsusima već o velikoj nestručnosti i neozbiljnosti onih koji vode Srbiju.

Gutović je rekao da se ne bi kandidovao za predsednika, ali da bi na tom mestu voleo da vidi istoričara Miloša Kovića ili socijologa Jovu Bakića. Gutović je rekao da je zabrinjavajuće što u samim redovima vlasti nema ni jednog čoveka kojeg on vidi kao nekog ko može da zameni Vučića, što najbolje govori o strukturi i stručnosti ljudi kojima je Vučić okružen.

Plan posete Vladimira Putina pogledajte OVDE. Knjige iz Pravdine internet prodavnice možete pogledati i naručiti OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA