Najnovije

NOVI SPIN? SNS-OVAC SPREČIO SNS-OVCA DA NAPRAVI MASAKR!? Dok svi veličaju herojstvo profesora Stojadinovića, evo o čemu bruji Fejsbuk!(FOTO)

Dok u javnosti još traju hvalospevi o izuzetnom herojstvu Slavoljuba Stojadinovića, profesora fizičkog koji je sprečio veći užas u srednjoj školi u Velikoj Plani u koju je upao Goran T. (46), naoružan do zuba, tako što mu je oteo oružje pre toga poteravši đake iz učionice, društvene mreže bruje zbog druge stvari.

Profesor Slavoljub Stojadinović (Foto: Fejsbuk)

Naime, teoretičari zavere i spinova aktuelne vlasti su pročešljali profil i videli da je profesor aktivan lovac, ali i da voli Aleksandra Vučića budući da je šerovao post sa njegove fejsbuk strane.

I na stranu to, jer Srbija je demokratska zemlja, pa je i političko opredeljenje privatna stvar, ali.. mnogi su se zapitali, kako je moguće da je u jeku razoružavanja i strožijih propisa o držanju oružja, neko sa tolikom količinom još upao u školu, potpuno nezaštićenu i to zbog mentalnih problema? I kako je moguće da ranije nije zapucao? da li je u pitanju neki novi spin, i kome je u interesu i zašto da ga eventualno napravi? Možda će najava nekog novog Zakona rasvetliti sve?

Tako Dejan Andrić piše:

I taman kad pomislim da spin doktor Vučić nema više novih ideja za zaluđivanje naroda Srbije, on me uvek demantuje nekim novim spinom, uvek boljim od prethodnih!

Tako je u jeku naprednjačkih afera Krušik, lažne diplome ministra Malog, prodaje srBskog svetlog oružja dušmanima keve Rusije, špijuniranja srpskih i ruskih agenata za ko zna koga, te ove, te one afere... ugledni naprednjak Goran Todorović iz Velike Plane naprasno poludeo, odložio Vučićevu sliku s kojom inače spava, zgrabio pušku i upao u prvu školu na koju je naleteo i počeo da puca...

U tom momentu, gle slučajnosti, školski policajac nije bio u školi!….

Možda je najbolje da zaljučite i sami..

U celoj stvari dobro je to što nije bilo povređenih, osim profesora koji je isečen po rukama… ali…

Pročitajte OVDE  šta je BIA rekla o aferi s Rusima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA