Najnovije

VLADIMIR DIMITRIJEVIĆ: Srbi su otporniji od drugih naroda na američki mrežni rat (VIDEO)

Pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević kaže da Sjedinjene američke države vode mrežni rat protiv Srbije ali i protiv sopstvenog naroda. On je govoreći na promociji knjige "Mrežni rat protiv Srba" rekao da se naš narod pokazao otpornijim ma metode specijalnog rata od nekih drugih naroda zahvaljujući narodnom predanju koje nosimo u sebi.

Dimitrijević je rekao da su najveći štit Srba od američkog mrežnog napada Gorski vjenac i Svetosavlje, a da u modernom vremenu taj štiti predstavljaju i pesme Beogradskog sindikata.

- Ogromni kvalitet ove knjige je što je na jednom malom prostoru daje sve što je potrebno da razumete kako mrežni rat funkcioniše na teritoriji Srbije. Za ovakve knjige potreban je jedan ogromni umni napor. Slobodan Stojičević je napravio jednu esencijalnu knjigu koja vam pomaže, udžbenički, da shvatite šta se oko vas dešava. Nalazite se u situaciji gde sve to već slutite, ali treba neko da vam upali svetlo, a svetlo je upaljeno ovom knjigom – rekao je Dimitrijević.

On je govorio o raskolu u Pravoslavlju koji pravi Vaseljenska patrijaršija i problemima koje to pravi na Svetoj gori. On objasnio da u svakom narodu 10 posto religioznih ljudi koji redovno idu u crkvu, a da je njihovo razjedinjavanje i cepanje cilj mrežnog rata koji se vodi protiv crkve. Kako je objasnio, kada se tih 10 procenata stanovništva razjedini lakše se taj narod porobljava odnosno njime se lakše manipuliše.

Dimitrijević je objasnio da Slobodan Stojičević u knjizi “Mrežni rat protiv Srba” daje detaljne informacije koje organizacije učestvuju u mrežnom napadu i sa čijim novcem.

Na promociji su govorili i autor knjige Slobodan Stojičević i kolumnista Standarda Marko Tanasković.

Promocija je održana u Srpskom kulturnom centru “Ćirilica” u Skerlićevoj ulici u Beogradu.

Knjigu možete nabaviti u knjižarama Delfi ili naručiti na linku OVDE. Čitaoci iz inostranstva knjigu mogu kupiti u elektronskom formatu, putem sajta Novinarnica, na linku OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA