Najnovije

ALTERNATIVA GLOBALIZMU: Ideja o savezu evropskih nacija

U organizaciji političke partije Liga, Matea Salvinija i poslaničke grupe u Evropskom parlamentu, Evropa nacija i sloboda u Rimu je održana velika međunarodna konferencija „Ideja o Evropi“. Čast da govori na konferenciji imao je i prof. dr Nenad Krstić, predsednik Saveta za međunarodnu saradnju Narodnog slobodarskog pokreta.

Razgovori o drugačijoj Evropi (Foto: Narodni slobodarski pokret)

Profesor Krstić je pred brojnim gostima iz politike i diplomatije izneo stanovište o tome da budućnost Evrope jedino može biti u saradnji suverenih država i nacija u okviru Saveza evropskih nacija koja je predstavljena kao alternativa globalističkom konceptu EU, a što je duboko ukorenjeno u evropskoj kulturi i civilizaciji. Takođe, istakao je da je Kosovo i Metohija važno pitanje budućih evropskih odnosa i da je jedino moguće rešenje poštovanje međunarodnih ugovora i normi po kojima je Kosmet sastavni deo Srbije.

Učešće na konferenciji uzeli su između ostalih i Lorenco Fontana, ministar za brigu o porodici u Vladi Italije; Nikola Bej, generalni sekretar Nacionalnog okupljanja – Marin Le Pen; Georg Majer poslanik Slobodarske partije Austrije u EP, kao i mnogi poznati italijanski intelektualci. Prisutne na konferenciji pozdravio je i američki kardinal, Rejmond Leo Burke.

Koje političke partije će biti izbrisane iz registra, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evropa slobodnih nacija

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA