Najnovije

Šešelj bi da ugura Sergeja u urnu: Vojvoda objasnio zašto je poslao "poklon" Trifunoviću!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj napisao je na Tviteru da je poslao vođi PSG Sergeju Trifunoviću urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković.

Šešelj (Foto: Jutjub)

 - U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković, sa sledećim pisamcetom: "Dragi Sergej, šaljem ti ovu saksiju da je dobro osmotriš. Možda ćemo uspeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušićemo rupicu da možeš da dišeš. Može i šaka crva u nju?"

Šešelj je objasnio zašto je napisao takav tvit o Trifunoviću. 

- Svašta je taj Trifunović uradio, i prema meni i prema srpstvu uopšte. Setite se kad je Željko Mitrović uneo majmuna u "Zadrugu", on je rekao da je uneo mene. Zatim se rugao smrti Mire Marković, e sad je njemu stigla saksija, pa nek se nabije u nju, mogao bi da stane ako se malo sabije - kaže Šešelj.

Na pitanje da li to Trifunović treba da shvati kao pretnju, Šešelj odgovara:

- Šta mene briga kako će to da shvati. Kad već može da se roka drogom i da se predozira. Šta je tražio, to je i dobio. A ta rupa na saksiji nije samo da bi disao on, nego i da crvi mogu da dišu - izjavio je predsednik SRS.  

Podsetimo, Trifunović je prošle subote napravio neviđeni skandal kada je uvredio Mađare, da bi se kasnije pravdao kako je sve bio "samo lapsus" i da "razmišlja brže nego što govori".

Trifunović ne razmišlja da se posle skandalozne izjave o Mađarima povuče iz politike. 

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte je rekao da će katolička crkva uskoro nestati, ostaće samo pravi hrišćani. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA