Najnovije

ŽENE SE POBILE U ZADRUZI! SEVALE PESNICE: Kulićke napale Matoru, a onda je Sanja skočila na Mariju! Miljanini krici odjekivali! (VIDEO)

Miljana i Marija Kulić potukle su se sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, a sve je počelo prozivkama zbog nastupa na poslednjoj zadrugoviziji.

Tuča žena u Zadrugi (Foto: Jutjub)

"Napravila si budalu od sebe nastupom, a prošle godine dok si bila trudna si bila bolja i primerenija", rekla je Matora. 

"Nisam iskompleksirana da sa svojih 78 kilograma obučem korset", dobacila je Miljana, a onda se popela na klupu i pokazala zadnjicu  koju je Matora par puta lupnula. Međutim onda se u celu priču uključila i mama Marija, koja je lupila prvo Matoru po guzici, a onda ju je i oborila. Skočila je Sanja da je odbrani a onda i LJuba koja je držala dok je ova urlala da su joj polomljene naočare. Miljana se za to vreme rvala s nekoliko članova obezbeđenja koji su je držali poput besnog psa.

Komentari gledalaca ovog rijalitija iz dana u dan pokazuju koliko su Kulićke postale omražene, a u svom ponašanju izgubile kompas. Neki kažu da ih baš zbog toga drže u rijalitiju, jer ovakvi skandali dižu gledanost. Videćemo na kraju kako će biti plasirane i da li će to uticati na njihova mesta. U svakom slučaju, s obzirom da samo Miljana dobija 2,500 evra nedeljno, kako pišu tabloidi, izračunajte sami koliko će inkasirati. Pa uporedite sa prosečnim primanjima u Srbiji.

Pročitajte OVDE sve o brutalnoj tuči u vili “Parova”, pogledajte video.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA