Najnovije

NOVI ŠOK INTERVJU LEGIJINOG STRICA: Moj Milorad nije ubio Đinđića!Smakli su ga...Posle Arkanove smrti počele su da se dešavaju čudne stvari!

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije koji je na odsluženju kazne zbog više dela, među kojima je i ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića, u novom šok intervjuu datom Milomiru Mariću za emisiju "Goli život" tvrdi da njegov sinovac nije kriv.

Mihajlo Ulemek (Foto: Jutjub)

- Tvrdim da Legija nije počinio ubistvo Đinđića! Zvezdan i Ulemek pucaće, al u Srbina ne, jedino ako su životno ugroženi. Da ubiju srpskog premijera to ne! To su uradili njegovi (Đinđićevi, prim. aut), počeo je još jednu od svojih ispovesti Ulemek koji se opet osvrnuo na Čedu Jovanovića i njegovo druženje sa Dušanom Spasojevićem, vođom zemunskog klana. 

- Viđao sam Čedu često tamo, ja sam odlazio obično popodne posle ručka, kada me Duki (Spasojević) nazove i kaže da dođem na piće. NJgea sam upoznao igrom slučaja, bio je Čumetov potrčko, a onda odjednom postao neko i nešto, ko ga je tako napravio? Država koja ga je iskoristila… Spasojević je sticajem okolnosti došao do toga do čega je došao, taj rat je izmešao sve. Pre rata se znalo ko je mangup, oni pravi mangupi su bili preko, oni ovde nisu imali saobraćajni prekršaj, nisu ovde krali, otimali, preko jesu, najviše su pljačkali banke. Tako je jednom, pokojni Arkan u jednom danu opljačkao jednu istu banku dva puta, kad je ostao bez para na kocki. Mogao je dugo da ne spava, ne verujem da je koristio droge, bio je protivnik toga, nije ni pio ni pušio. isti takav je bio Giška, pa Beli, koji je bio mašina za pare, on je Miloševiću svojevremeno dva džaka maraka doneo za preporod Srbije, rekao je Ulemek Mariću, a osvrnuo se i na Radeta Markovića.

- Rade Marković je veliki hohštapler, nije mi ga žao, sa pokojnom džukelom Mirom Marković pobio je mnogo Srba, u svom stilu je ispričao Legijin stric koji kaže:

- Sinovac mi je rekao da je dobio dozvolu da osveti Arkana, posle čije su smrti počele da se dešavaju neke jako čudne stvari. posebno kada se oženio Cecom…

A šta je još ispričao Mariću pogledajte u videu:

i procenite koliko je ova ispovest istinita...

Pročitajte OVDE sve o najkrvavijem mestu na Balkanu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA