Najnovije

ANALITIČAR IZNEO ŠOKANTNE INFORMACIJE: Vučić i Tači sve vreme pregovaraju o sporazumu koji podrazumeva razmenu! Dogovor je u finalnoj fazi

Niko zvanično iz Vašingtona nije rekao da će savetnik američkog predsednika DŽon Bolton doći u Srbiju ili na Kosovo, kaže prištinski analitičar Fisnik Halimi.

Prištinski analitičar Fisnik Halimi (Foto: Jutjub)

Komentarišuću izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da i kada bi Bolton došao u Prištinu, ne bi imao sa kim da razgovara jer su u toku izbori, Halimi je ocenio da je reč o čistoj političkoj izjavi za unutrašnju upotrebu.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić i Hašim Tači sve vreme pregovaraju o sporazumu između Beograda i Prištine, koji će podrazumevati, kako kaže, razmenu teritorija.

“Na tome se uveliko radi u Srbiji, Prištini, Vašingtonu, ali i u Briselu i verujem da je dogovor u finalnoj fazi. Što treba da se zna jeste da Amerika ulazi u svoju fazu izbora. Znači, sve ovo treba da se završi najkasnije do februara sledeće godine, a u optimalnim opcijama negde u jesen ove godine", smatra Halimi.

Pročitajte OVDE šta je američki diplomata rekao zašto mora doći do razgraničenja Srbije i tzv. Kosova.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA