Najnovije

Srpska Desnica podržava bojkot - prozapadne opozicije!

Bojkot je odličan način da se počisti i ono malo drugosrbijanaca i žutog gnoja što je ostalo na političkoj sceni Srbije. Srpska Desnica podržava bojkot, ali će naravno učestvovati u izborima. 

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Miša Vacić, predsednik Srpske desnice

Mi ne podržavamo bojkot zato što mislimo da izborni uslovi nisu dobri ili što na Vučićev režim gledamo kao na diktatorski, ne, već zato što će bojkotom nama desničarima, i ne samo našem pokretu nego svim desničarima u Srbiji biti omogućeno najzad da zauzmemo ozbiljnu poziciju na političkoj sceni Srbije.  Izborni sistem je onakav kakavim su ga napravili žuti u svoje vreme. NJihovo rasulo i nesposobnost ih je dovelo do pozicije da sada bojkotuju sopstveni sistem da bi prikrili koliko su beznačajni. Ali mi Srpski Desničari nećemo bojkotovati takav izborni sistem iako nam ne odgovara u potpunosti. Dontov sistem koji su žuti uveli je do sada najviše desničarskih glasova prebacivao najjačim partijama. Tako je desnica već dve decenije bila sistematski marginalizovana, uz pomoć stranca i domaćih kvisligna bila je sistematski potiskivana i medijski stigmatizovana. Sad je međutim, došlo naše vreme.

Bojkot je najbolji način da se počiste neokolonijalni i okupatorski instrumenti koji su delovali preko žutog ološa i drugosrbijanaca. Zato podržavamo njihov bojkot. Zakucajte sebi poslednji ekser u mrtvački sanduk koji ste sami napravili, to vam po pravdi svakako sleduje- da vas više nema!

Stoga apelujemo i na Sergeja Trifunovića da se i on u dogledno vreme priključi bojkotu i da ne izigrava seka-persu. Trifunoviću ne budi mlakonja, pridruži se bojkotu i nestanite svi zajedno već jednom sa političke scene u Srbiji. 
Mi Srpski Desničari ne idemo na izbore zato što mislimo da ćemo nešto malo promeniti i da bi bili samo još jedna u nizu partija koje čine političku scenu Srbije - mi idemo na izbore da bismo počistili sve postojeće političke stranke i preuzeli vlast!

Živela Srbija!

Erdogan i Putin ne gube vreme, oružje stiglo u Tursku, više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA