Najnovije

Srpski navijači spremni da brane litije

Pošto se pojavila informacija da će navijači iz okruženja moguće napasti litije u Crnoj Gori, moram to da demantujem. Bez obzira na naše sukobe i ljubav prema različitim klubovima, naše nacionalno opredjeljenje je isto.

Litije u Crnoj Gori (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Južna tribina, Sjever, navijači Rada i ostalih klubova Srbije bi samo pomogli braći iz Crne Gore, a ne ih napadali. Možda je još samo kod ultrasa u Srbiji jako zastupljen osjećaj ko smo i šta smo.

To se najbolje vidi na utakmicama, gdje koreografijama i skandiranjem dajemo podršku braći iz Crne Gore. Što se tiče grupa iz okruženja,znaju da od Srpskih navijača kod kojih nacionalno osjećanje nadilazi boje kluba i koji su fizički najjači, ne smiju krenuti ka Crnoj Gori.

Prvo, Varvari preko Morače su Srbi i njih je najviše, a Vojvode imaju samo malu ustašku grupicu koju predvodi neki Zečević i koji je osjetio na izborima snagu Srpske redarske službe. Ostali su svi Srbi.

Zbog svega ovoga, Milo se ne može uzdati u navijače a i ne pada mu na pamet. Navijači će bodriti svoje klubove svim srcem i podržavati pravednu borbu Srba za svoja prava u Crnoj Gori.

Irinej hitno dolazi da spreči cepanje crkve! Više o tome OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA