Najnovije

NOVOSTI IZ SINEPLEKS BIOSKOPA: Osnovcima će raspust ulepšati festival dečjeg filma, a tu su i premijere (VIDEO)

Na repertoaru Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks UŠĆE Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od 6. do 12. februara nalaze tri nova naslova i festival dečijeg filma:

Plakat filma "Ptice grabljivice" (Foto: Sinepleks)

Za početak tu je jedan filmski hit...

,,Ptice grabljivice”

- Nakon ,,sporazumnog” raskida sa DŽokerom, Harli kreće u potragu za sopstvenim identitetom a usput pokušava da sazna ko sve želi njenu smrt. Ispostavlja se da Harli nije jedina žena u Gotam sitiju koja je željna emancipacije. Grupa negativki filmova DC univerzuma kreće u avanturu veću od života. DŽurni Smolet Bel, Meri Elizabet Vinsted, Rouzi Per i mlada debitantkinja Ela DŽej Basko predvođene nominovanom za nagradu Oskar Margo Robi vode nas kroz mračne ulice Gotam sitija u potrazi za svojim mestom pod Suncem. Da li će uspeti?

“Grudi”

- Novi film Marije Perović vodi nas u Nikšić na proslavu 25 godina mature i prati tri drugarice koje se okupljaju ovim povodom. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

,,Zviždači”

- Kristi, policijski inspektor u Bukureštu igra za obe strane. Kada ga lepa Gilda uvuče u rizičnu pljačku, oboje će morati da krenu putevima prevare i izdaje. Da bi preživeli, moraju da nauče tajni jezik zviždača na španskom ostrvu Gomera.

FESTIVAL PORODIČNOG FILMA – PORODIČNI DANI

U periodu od 1. do 9. februara u svim Sinepleks bioskopima održaće se Porodični dani kako bi dečiji raspust bio ispunjen kvalitetnim sadržajem, zabavom i najpropraćenijim animiranim filmovima iz  prethodne godine. U trajanju od devet dana na u Sinepleks bioskopima će biti prikazano 20 naslova iz prethodne godine, među kojima su „Dambo“, „Kralj lavova“, „Zaleđeno kraljevstvo 2“, „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Engri Brds“ i mnogi drugi. Na programu ćebiti animirani i igrani filmovi, kao i 3D avanture u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji. U okviru repertoara uvršćeni su raznovrsni naslovi prilagođeni kako za najmlađe, tako i za malo stariju publiku.

Pročitajte OVDE   spisak novih filmova koje će TARAMOUNT FILM distribuirati u februaru i martu 2020. godine.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA