Najnovije

"Jesu li poštenim Crnogorcima oči ispale, pa ne vide da u privatnoj Milovoj državi onima koji slobodno misle, smrt kuca na vrata?"

Čak ako preskočim slavnu i epsku prošlost, bili smo ponos srpskog naroda. U poslednjim ratovima smo mi se muški borili, zajedno sa našom braćom za iste ciljeve. Preživljavali svjetle pobjede i poraze. Bombardovanje prođosmo zajedno, bez obzira na izdaju Mila Đukanovića i vrha vlasti.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Malo, po malo do referenduma, kad se sve promijeni. Milo uz pomoć zapada pokrade referendum i od tad nam Srbi postaše najveći neprijatelji. Ludilo nasta. Uzeše nam jezik, prekrojiše istoriju, priznaše lažnu državu Kosovo i polovini pravoslavaca pamet promijeniše. Ne znam šta bi sa Crnogorcima? Postadoše totalno kroatofilni. Liše časnih i izvornih koji poštuju sudbinu nasleđa i znaju ko su i šta su. Srbi bili, sad su i biće.

Kao da je Milo Đukanović u ove druge ubrizgao kolektivni serum da budu antisrbi i ustaše. I utrkuju se u tome. Ko više mrzi Srbe? Medije je pokrio, štampane i elektronske i samo truje protiv Srba. Vidjeli ste juče na mom primjeru! Rušim ustavni poredak, jer pišem o milijardama koje je stavio na ko zna koje račune po svijetu. Državu je rasprodao čitavu, sorošoidima i ostalim svjetskim protuvama da uživaju u njoj. Jesu li poštenim Crnogorcima oči ispale, pa ne vide da u privatnoj državi onima koji slobodno misle, smrt u svakom trenutku kuca na vrata.

Ja ću pisati o njihovom nepočinstvima dok me ne ubiju. Ja rušim ustav, a on ga suspenduje redovno? Zakon o slobodi vjeroispovjesti je uništio ustav. Sve je antiustavno i protiv zakona. I baš ga briga. To nije država, već divlji zapad. A djecu šalju na fakultet u Beograd. Super im je ođe, veliki grad, imaju i da uče i provode se, sve im je dozvoljeno. Međutim, mi Srbi moramo naći način za otpor. Najveći imunitet će nam biti narod koji je uz nas. Mi narodu i narod nama. Samo složno, sa planom, možemo stići do cilja. 

Samo složno možemo izgraditi novu Crnu Goru. Izvornu, Srpsku u kojoj će vladati pravo i pravda. Jer sad smo u rukama ustaških klovnova, a treba nam ozbiljna i jaka politička garnitura. Da vidimo ko je ubio Duška Jovanovića, Pavla Bulatovića, Šćekića i ostale koji ne pristaše na Milov sistem države i izdaju. Da vidimo kako se od policijske plate voze basnoslovno skupa auta i prave kuće? Zbog svega toga, klovnove kao Mila, Duška Markovića i Vladu hitno treba mijenjati.

Crnogorci između slobode i okupacije, moraju izabrati slobodu i povratak korjenima. Ovi dosta jašu, trideset godina i vrijeme je da magarci sjašu sa magaraca. Ako se šta broji dosta je bilo. Narode Crne Gore, slobodni i čestiti, znate vi ovo i bez moje pisanije. Morate pronaći još jedan promil snage koju svi imate. Pred nama je, nakon korone, zadnja borba. Trenutak kad u političku istoriju moramo poslati kriminalce, policajce i naravno političare koji su na vlasti. Poslije pandemije, dolazi novo vrijeme i šansa koju ćemo imati samo tad. E ta se ne propušta.

Pročitajte OVDE šta je u prethodnoj kolumni Velimir Eraković poručio Milogorcima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA