Najnovije

ERDOGAN BESNI NA TURKE: Ankara se sprema za krajnje mere, građani nisu poslušali šta im je rečeno, i sada plaćaju užasnu cenu

Turska će morati da uvede dodatne mere u borbi protiv korona virusa ukoliko se broj zaraženih poveća i ukoliko građani ne budu praktikovali dobrovoljnu samoizolaciju, izjavio je predsednik te zemlje Redžep Erdogan.

Redžep Tajip Erdogan (Foto: Ria)

Erdogan je prestao da najavljuje potpuno zatvaranje objekata širom zemlje, uglavnom iz ekonomskih razloga. On je juče ponovio da je Ankara odlučna u nameri da nastavi sa proizvodnjom i izvozom, prenosi Rojters.

Iz Turske su stigli i snimci solidarnosti. U doba kada je svima potrebna solidarnost, internetom kruže snimci koji pokazuju da je ipak u ljudskom duhu spremnost da se pomogne drugima. Kako na društvenim mrežama piše, građani Turske su na ulicama ostavljali pakete hrane onima koji su zbog izolacije najugroženiji.

Međutim, i Turska ima mnogo problema sa koronavirusom. Tako je broj smrtnih slucajeva od zaraze korona virusom za samo jednu noć skočio sa devet na 21, vlasti su odlučile da kao preventivnu meru zatvore restorane i uvedu policijski čas za starije građane.

Pročitajte OVDE    na čemu to revolucionarnom rade ruski naučnici.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA