Najnovije

TRIFUNOVIĆ: Opozicija se nije snašla u vreme pandemije!

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa.

Sergej trifunović (Foto: Jutjub)

- To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve je ovo novo za nas, i u redovnim okolnostima opozicija ima malu vidljivost i strašno se borimo da bi građani koliko-toliko čuli naše poruke i ideje. Ulica je bila odlično mesto za to jer nemamo medije - rekao je Sergej Trifunović za današnji NIN.

- U trenutku kada smo se svi zatvorili u kuće, prvo mesto u svakom normalnom informativnom programu zauzimale su prvo informacije o virusu, o kojem niko ništa ne zna, stanje obolelih, i, naravno, preporuke struke - rekao je Trifunović i dodao da je "ono malo preostalog vremena služilo da vidimo šta vlast radi po pitanju virusa".

- Posao svih nas bio je da budemo glas razuma u vreme bezumlja, da pružimo ljudima nadu u političku normalnost i da im pokažemo kako bi ova kriza izgledala da je vode neki ljudi koji se osećaju kao državni činovnici, oslobođeni ličnih egotripova, umišljene veličine i fabrikovanja uloge u istoriji, koju sramote samim svojim postojanjem - naveo je Trifunović.

Borelj o dijalogu Beograda i Prištine! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA