Najnovije

PUTIN OTKRIO JEZIVU ISTINU! "Ukrajina cinično ubija svoje vojnike"

Lideri novih ruskih regiona pozvani su u Kremlj da učestvuju na prvom ovogodišnjem velikom sastanku Saveta bezbednosti

Vladimir Putin. (Foto: kremlin.ru)

Rusija u Ukrajini ima posla sa režimom koji je okrutan, ne samo prema ruskim građanima, već i prema svojim vojnicima, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa vršiocem dužnosti lidera Donjecke Narodne Republike Denisom Pušilinom u Kremlju.

- Ukrajinska vojska je samo na jednom delu fronta ubila 14 svojih vojnika, koji su se predali. Pošto je bilo već kasno, naši su ostavili tamo sa njima nekoliko ljudi. Nisu ih ni čuvali. Trebali su jutros da ih izvedu iz zone borbenih dejstava. Neprijatelj je ispalio 300 granata na jedno mesto - ubio je sve svoje vojnike. Nažalost, stradali su i naši, ali oni svoje ne štede. Oni se ponašaju u najvećoj meri cinično i okrutno - rekao je on.

On je istakao da ukrajinske snage treba pomeriti od linije razdvajanja na bezbedno rastojanje, kako ne bi mogle da nanose štetu ruskim vojnicima. Zadatak vojske je da spreče granatiranje Donbasa.

Lideri novih ruskih regiona pozvani su u Kremlj da učestvuju na prvom ovogodišnjem velikom sastanku Saveta bezbednosti na kome se razgovaralo o pitanjima bezbednosti.

UKRAJINCI PONOVO GAĐALI NUKLEARKU: Dron pao u energodaru (VIDEO)

Izvor: sputnikportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA