Najnovije

URLAO NA NOVINARKU - Naprednjak bukvalno podivljao na korektno pitanje novinarke (VIDEO)

Predsednik bačkopalanačke opštine Branislav Šušnica viknuo je na novinarku BAP info-a kada mu je postavila pitanje o dve žrtve koje su stradale od kontakta sa kablovima pod naponom koji su okačeni širom Bačke Palanke dve nedelje nakon nevremena.

Oluja superćelija je prošla, a u Bačkoj Palanci od tada vise kablovi pod naponom. Nažalost, da bi se uklonili neki od kablova pod naponom, morao je doći do smrtnog slučaja.

Naime, jedan trinaestogodišnji dečak preminuo je u ponedeljak, 31. jula, jer se dočepao jednog od tih kablova. Tek tada su nadležne službe uklonile ove kablove, iako je do tada stiglo ukupno 27 zahteva građana za njihovo uklanjanje. Prethodno je Z. Ž. (66), inače deda povređenog dečaka, preminuo je 22. jula, kada je pokušao da ukloni kabl iz dvorišta kuće.

Na pitanje novinara BAP info o dve žrtve koje su preminule od posledica kontakta sa kablovima, predsednik bačkopalanačke opštine Branislav Šušnica je vikao na nju.

- Postavljate mi pitanje, a dete je izgubilo život. I dalje gurate priču da li je jedna, da li je druga, da li je treća. Stvarno te više ne razumem. I dalje postavljate pitanja, i dalje tražite popularnost nakon nečije smrti. Ne mogu da kažem zašto nešto nije popravljeno. LJudi, imate Elektro-vojvodinu, imate struku, a pitate predsednika opštine koliko kablova ima u gradu – rekao je Sušnica, koji je i predsednik Opštinskog štaba za vanredne situacije.

ILON MASK SPASIO RUSE I RUSKI BROD! Zalužni zapenio od besa zbog...

Kada ga je novinarka podsetila na pitanje, počeo je da viče na nju.

- Još gurate priču o tragično povređenom detetu. Želite li neke ekskluzivne vesti? Želite da vas gledaju? Stalno me pitate za tragično povređeno dete. Nećemo vratiti dete. Trebalo bi da se stidiš brate. Završio sam sa vama. Sram te bilo brate – podsmevao se Sušnica.

Izvor: Direktno.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA