Najnovije

ZVEZDA ODLUČILA DA GA ZADRŽI: Obeštećenje nije problem! Dva štopera na izlaznim vratima

Nastavak sezone se polak zahuktava, a trka za titulu je primarna za Crvenu zvezdu. Šesti šampion Srbije želi još jedan pehar za LJutice Bogdana i novi pokušaj da od septembra ponovo krene u Ligu šampiona.

Ipak, neki potezi u vezi sa formacijskim timom za sesunu sezonu se vuku i ranije. Najavljivali smo da su klupski čelnici zadovoljni učinkom Nasera ​​Đige, a kako zna MakBet Sport Crvena zvezda je odlučila da do kraja godine, u maju, iskoristi klauzulu i kupi defanzivca iz Bazela.
Cena je fiksana, a ona izoni oko milion evra! Švajcarci su dobili i 200.000 evra na ime pozajmice do kraja sezone. Veoma važan segment je perspektiva, igrač je rođen 15. novembra 2002. godine, da bi kasnije mogao da dobije više koristi.

Uklopio se u sistem Zvezde

Štoper se vratio posle Kupa Afrike, gde se borio protiv Burkine Faso i imao dobar nastup protiv Novog Pazara. Danas sam odigrao ukupno 18 utakmica u svih šest prvenstvenih liga. Fali mu iskustvo na ovoj delikatnoj poziciji, ali to kombije sa veni.

Kapitenu Aleksandru Dragoviću ističe ugovor 30. juna, a sada mu je plan da posle tri sezone napusti stadion „Rajko Mitić”. A Nemanja Milunović svoju drugu misiju verovatno završava na kraju sezone, pa je logično da ostane štoper, koji je potpuno integrisan u sistem i još može da napreduje.

Skouting služba Crvene zvezde već ima spisak mogućih pojačanja na ovoj poziciji i u poslednjoj liniji, što je veoma važno za tim. Da li konačna selekcija ima vremena, mada se sezona završava za "samo" tri meseca.

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA