Najnovije

Povreda Teodosića bezazlena...

BEOGRAD- Povreda košarkaškog reprezentativca Srbije Miloša Teodosića lakše je prirode i on će uskoro moći da se vrati treninzima i pripremnim utakmicama državnog tima uoči prvenstva sveta u Španiji.
Ok... (Foto: enterprisetoday.com)

Ok... (Foto: enterprisetoday.com)

Danas su u Trstu obavljena snimanja i ustanovljeno je da povreda članka jednog od najboljih evropskih plejmejkera zahteva mirovanje od nekoliko dana, objavio je Košarkaški savez Srbije. Teodosić ostaje sa ekipom i očekuje se da će, uz terapije i tretmane medicinskog tima nacionalne reprezentacije, uskoro biti u "punom pogonu".
Pročitajte još:Obesio se čovek koji je ukrao Šumaherov medicinski karton
Teodosić je u utorak uveče morao da napusti teren tri minuta pre kraja utakmice sa Italijom, u poslednjem kolu turnira u Trstu, gde su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića zauzeli drugo mesto. Srpski košarkaši u nastavku priprema učestvovaće na turniru u Pou, gde će za rivale imati selekcije Grčke, Hrvatske i domaćina francuske. Na prvenstvu sveta, od 30. avgusta do 14. septembra, Srbija će igrati u A grupi sa domaćinom Španijom, francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA