Najnovije

SELAKOVIĆ: Đuriću su vezali ruke iako nije pružao nikakav otpor! Ovo je terorisanje golorukog naroda!

Privođenje Marka Đurića je skandal i predstavlja "terorisanje golorukog naroda", rekao je generalni sekretar predsedništva Srbije Nikola Selaković.

Nikola Selaković (Foto: Jutjub)

Nikola Selaković je novinarima ispričao da su Đuriću vezali ruke, ali da on nije pružio nikakav otpor da bi isprovocirao takav njihov postupak.
Kaže da za sada nema informacija gde je odveden direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, nakon što su ga priveli pripadnici interventne jedinice kosovske policije, ali da je uveren da će on uskoro biti oslobođen.
Selaković je, nakon incidenta u Mitrovačkom dvoru u kojem se održavao okrugli sto posvećen dijalogu o KiM, rekao novinarima da Đurić danas u Kosovskoj Mitrovici nije ugrozio ničiju slobodu svojim delovanjem.
Na pitanje novinara da li državni vrh Srbije preduzima nešto za oslobađanje Đurića, Selaković je rekao da Srbija ima ozbiljno i mudro rukovodstvo i da se predsednik Aleksandar Vučić na prvom mestu vodi razumom i da zna šta radi.
Upitan da li su pokušali i njega da uhapse, Selaković je rekao da je stajao pored Đurića i da su ga specijalci prepoznali, ali da nisu pokušali da ga privedu.
"Ali to nije isključeno, mogu da dođu da nas sve pohapse. Ostajem u Kosovskoj Mitrovici i čekam da oslobode Marka Đurića", rekao je Selaković.
Selaković je na konferenciji za medije u Kososkoj Mitrovici naveo da su u akciji kosovske policije teže povređeni Nenad Rikalo, Željko Jović, Zoran Todić, Ivan Milojević i Nebojša Milanović, javlja KoSSev, prenosi Fonet. 
Pročitajte OVDkako je sve to izgledalo, pogledajte video hapšenja.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Fonet/Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim, rekao je predsednik Aleksandar Vučić za RTS.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA