Najnovije

DS: SNS zastrašuje "vladu u senci" - podižemo krivičnu prijavu!

BEOGRAD – Srpska napredna stranka neutemeljenim optužbama pokušava da zastraši članove vlade u senci, saopštila je Demokratska stranka navodeći da će Neda Čemerlić Ađić podneti krivičnu prijavu protiv potpredsednika Gradskog odbora SNS u Novom Sadu Damir Zobenica.
DS (Foto: DS)

DS (Foto: DS)

„Današnje optužbe na račun Nade Čemerlić Ađić očajnički su pokušaj da se obeshrabre svi eksperti i intelektualci koji se masovno pridružuju idejama i radu Vlade u senci”, navodi u saopštenju DS. Takvi potezi SNS, smatra DS, očekivani su i „neće obeshrabriti Demokratsku stranku u nameri da građanima pokaže da je moguća mnogo bolja vlada od nestručne i diletantske Vlade Srbije koju predvodi SNS”. Potpredsednik Gradskog odbora SNS u Novom Sadu Damir Zobenica rekao je ranije danas da je korupcija i nepotizam glavno obeležje ljudi iz vlade „u senci” koju je lider DS Bojan Pajtić predstavio pre nekoliko dana. Na konferenciji za novinare na kojoj je govorio Zobenica, obratio se i član Saveta za zdravstvo Gradskog odbora SNS-a Slaven Ključar, radiolog Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, koji je rekao da rad Nade Čemerlić Ađić, koja je osam godina vodila taj institut, „karakterišu korupcija i nepotizam sa ciljem ličnog bogaćenja”.
Pročitajte još:Naprednjaci traže vanrednu sednicu parlamenta VojvodineIzvestilac EU za Kosovo: Preostalih 5 članica da hitno priznaju nezavisnost!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA