Najnovije

ZAŠTO NAS VLAST PLAŠI ŠIPTARIMA: Iz dana u dan ih je sve manje, evo koliko zaista njih živi na Kosovu (VIDEO)

Narodni poslanik Dveri, Srđan Nogo, kaže da bi svi na političkoj sceni trebali jasno da se izjasne šta misle o Kosovu i Metohiji. On je iskazao nezadovoljstvo što u "ugovoru sa narodom" koji Savez za Srbiju potpisuje sa građanima nema ničega o Kosovu i Metohiji.

Ilustracija (Foto: B92)

Nogo je gostujući u emisiji “Srpska priča” ukazao da pojedine stranke plaše narod Kosovom iznoseći laži o snazi Albanaca kako bi oslabili volju građana Srbije za odbranom suvereniteta.

- Moramo da izađemo pred građane Srbije i da kažemo da je to naduvan problem. Albanaca na Kosovu nema ni 800 hiljada. Znači to nija ta cifra koja se nama govori. Socijalna struktura njihovog društva nije tako dobra. Ako mislite da je to 800 000 ljudi koji su voljni da ratuju sa nama to su gluposti. Oni su i ekonomski u goroj situaciji nego mi, mladi maštaju da pobegnu sa Kosova. Ne treba da se plašimo  – kaže Nogo.

On objašnjava da je pravi broj Albanaca na Kosovu najbolje vidljiv po broju glasača ili po broju telefonskih pretplatnika. Nogo kaže da narodu treba da se kaže istina da bi Srbi lako mogli da oslobode KiM, a ne da se lažu kako će nas Albanci populaciono pobediti.

On u intervjuu govori o vešalima na protestima, borbi protiv sudskih izvršilaca, stanju u pravosuđu, korupciji u vlasti i drugim aktuelnim temama.

O mrežnom ratu Amerikanaca protiv srpskog naroda saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA