Najnovije

VUČIĆ: Mogući izbori, uskoro odluka!

Predsednik Srbije najavio je danas mogućnost vanrednih izbora i dodao da će o tome odluku doneti uskoro.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

On je rekao da su raniji izbori mogući ukoliko situacija vezana za Kosovo ostane nepromenjena, odnosno ukoliko Priština ne ukine takse, pa se razgovori ne nastave.

"U tom slučaju, moguće je da se ide i nešto ranije na izbore, ukoliko takvih odluka bude, a da li će biti, videćemo", rekao je Vučić novinarima. 

On je rekao da će o tome "donositi uskoro odluku". 

"Ukoliko nema ukidanja taksi, nema razgovora, jasno je", rekao je Vučić i dodao da je naš cilj samo da sačuvamo trenutni mir i stabilnost, a da će se u budućnosti, nekada, kada dođe do promene političkih aktera ili političkih okolnosti, razgovori nastaviti.

Britanski operator prenosa novca MoneyTO pokrenuo je slanje doznaka u Srbiju dodajući ovu balkansku zemlju u rastuću listu zemalja gde se trenutno pruža takva usluga. Pročitajte OVDE detalje.

Pre nepunu godinu dana objavljeno je da je 81 od sto građana Srbije protiv priznanja Kosova. Čak ni ako bi bilo tačno ono što nam krajnje neodgovorno obećava brljivi Johanes Han, da će nekad Srbija biti članica EU. Pročitajte OVDE šta još piše u kolumni Slobodan Reljić.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić: Priština priča, ali ne radi to što priča.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA