Najnovije

ILIĆ ŽESTOKO OPLEO PO VULINU: On je dokazao da mora ozbiljno da se leči, ne može da vodi vojsku! (VIDEO)

Povodom najnovije odluke Aleksandra Vulina, ministra odbrane Republike Srbije da od sutra stupi u štrajk glađu, oglasio se i lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Velimir Ilić, lider Nove Srbije (Foto: Jutjub)

Ilić je odluku ministra Vulina prokomentarisao kao nenormalnu i sumanutu, s obzirom u kakvoj se situaciji Srbija trenutno nalazi.

- Ova vlada koja je nenarodna napravila je hiljadu iznenađenja građanima Srbije. Ovog puta najgluplja stvar koju sam čuo u svom životu, to je da ministar odbrane štrajkuje glađu – kaže Ilić i dodaje:

- Srbija je u velikom problemu. Srbija je granično nezaštićena, Srbija ima sada jednu veoma tešku situaciju koju mora politički da prebrodi i prevaziđe, a ministar se našao da štrajkuje glađu, izmislio neke gluposti, nezadovoljan je opozicijom – izričit je Ilić.

Lider Nove Srbije je potom Vulina nazvao nenormalnom osobom i zamolio Vrhovnog komandanta Srbije (Vučića) da nešto uradi po pitanju ministra Vulina, s obzirom na odgovornost koju bi trebao da ima kao neko ko rukovodi odbranom zemlje.

- Ministar je nezadovoljan narodom koji mu dolazi pred skupštinu. On dolazi u skupštinu i štrajkuje glađu. Ministar nije normalna ličnost i ja molim Vrhovnog komandanta Srbije da preduzme određene mere inače sa ovim ministrom odbrane mi svi nismo sigurni, nijedan dan, nijednu noć. Vulin posle ovoga što sada povlači je dokazao da mora ozbiljno da se leči – rekao je Velimir Ilić, lider Nove Srbije.

Vulin od sutra štrajkuje glađu. Pogledajte OVDE zašto.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Velimir Ilić: Nisam budala da budem u Vladi Ane Brnabić, Vučić je nezrelo dete

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA