Najnovije

PONOVO KRVAVE KOŠULJE, "OVO JE TEROR": Opozicija tvrdi da su ovog čoveka pretukli naprednjaci (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

Odbornik Demokratske stranke u opštini Knjaževac Dalibor Stanojević prebijen je juče tokom proslavnje dana opštine, a opozicija tvrdi da iza napada stoji rukovodstvo Srpske napredne stranke.

- Zahtevamo od nadležnih organa da hitno reaguju povodom prebijanja odbornika Demokratske stranke Dalibora Stanojevića od strane predsednika opštine Knjaževac Milana Đokića iz SNS, izvesnog Baneta Bicepsa, lokalnog kriminalca i drugih lica. Odbornik DS prebijen je juče, na proslavi Dana opštine Knjaževac, a Saši Ilijiću, predsedniku odbora Dveri, upućene su ozbiljne pretnje. O svemu ovome je informisana policija – saopštio je Savez za Srbiju.

Opozicija tvrdi da je ovo samo jedan u nizu slučajeva gde SNS koristi nasilje.

- Nakon razbijene glave Borka Stefanovića, paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, prebijanja organizatora protesta 1 od 5 miliona u kabinetu predsednika opštine Žitorađa i drugih slučajeva nasilja, nastavljaju se ove nenormalne scene u opštinama širom Srbije čiji su akteri funkcioneri SNS i njihovi batinaši. Nakon skoro 6 meseci protesta na ulicama širom Srbije, umesto dijaloga i pokušaja da se smire tenzije i da se unormali situacija u zemlji ova neodgovorna vlast nastavlja sa nasiljem nad neistomišljenicima – kažu u SzS.

Oni su pozvali nadležne da hitno reaguju i kazne počinioce i pozvali vlast da prestane da podržava i štiti nasilnike.

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je građane da i večeras u 18 sati dođu na protest ispred Terazijske česme u Beogradu.

- Krvave glave i košulje po ko zna koji put! Ušli smo u novu fazu: da naprednjački funkcioneri javno biju: Žitorađa, Majdanpek, Knjaževac... Nikako da shvatimo o kakvom se zlu radi. Ovo je teror ološa. Ovako će proći svako od nas lično ako protesti stanu. Zato večeras u 18 kod Česme! – poručio je on

Kako je Vladimir Dimitrijević žestoko optužio Vučića pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA