Najnovije

BIL KLINTON PERE RUKE OD SVOG DRUGARA PEDOFILA: Družili smo se, nevin sam, ali ne dam podatke! (VIDEO)

DŽefri Epstajn (66), registrovani pedofil koji za prijatelje ima američku političku i finansijsku elitu, između ostalih i Bila Klintona i aktuelnog šefa Bele kuće Donalda Trampa, uhapšen je u nedelju na osnovu optužnice za trgovinu decom radi seksa.

Bil Klinton (Foto: Jutjub)

Mogao bi da bude osuđen na 45 godina robije zbog ovog zločina, ali u raspravama na društvenim mrežama navodi se da će se to teško dogoditi zbog njegovih veza. Nije tu reč o jačini prijateljstva, nego o tome da se on najverovatnije obezbedio i ima kompromitujuće podatke o svojim drugarima na visokim funkcijama koje bi mogao da upotrebi.

Po rečima pres-sekretarice Ejndžel Urenje, Bil Klinton je četiri puta leteo Epstajnovim avionom u periodu 2002-2003, jednom za Evropu, jednom za Aziju i dvaput za Afriku, družio se s njim, a onda se odjednom navodno nisu čuli čitavu deceniju.

Međutim, američki mediji trešte da je Klintonova predsednička biblioteka odbila da preda informacije o tom druženju i pitaju se zašto ako je nevin.

U Epstajnovoj crnoj knjižici nađena su, između ostalog, sledeća imena: Alek Boldvin (glumac), Dejvid Blejn (mađiničar), DŽimi Bafet (pevač), Čarli Rouz (novinar i voditelj), Majk Volas (sportista), Barbara Volters (legenda američkog novinarstva), Jehud Barak (bivši izraelski premijer), Toni Bler (bivši engleski premijer), Dejvid Kouk (Koch Industries), DŽon Gatfend (čuveni bankar i investitor), Bil Ričardson (bivši ambasador SAD u UN), Bil Klinton, Donald Tramp i ko zna ko još.

U međuvremenu tužioci zadovoljno trljaju ruke jer su iz Epstajnovog kompjutera izvukli još nekoliko hiljada seksualno implicitnih fotografija devojčica koje je seksualno iskorišćavao i ko zna kakve još dokaze. Naravno, i Epstajn tvrdi da je nevin.

Inače, slobodni američki portali prozivaju Bila i Hilari Klinton za povezanost s lancem pedofilije koji vodi u vrh američkih vlasti, a zbog čijeg razotkrivanja su ubijene četiri značajne ličnosti američke politike i policije.

Ovo je lista žrtava Hilari i Bila Klintona! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA