Najnovije

ŠIPTARI PUKLI, ČAK NI VILIJAM VOKER NE MOŽE DA IH SPASI! Lažna država u najvećoj krizi do sad! Sastanci se nižu, a od formiranja vlade...

Bivši šef OEBS-a na Kosovu Vilijam Voker pozvao je političke stranke, nakon sastanka sa lažnim predsednikom Hašimom Tačijem, da formiraju takozvanu vladu što je pre moguće, prenosi Gazeta Ekspres.

Vilijam Voker (Foto: Jutjub)

Kao što znate, na Kosovo dolazim onoliko često koliko god mogu i učim nove stvari o ovoj (tzv.) zemlji koju pratim kako raste već 20 godina. Veoma sam ponosan…, ali ponekad kritikujem i stvari koje su mogle ići bolje - rekao je Voker.

Voker je naveo da prati politička dešavanja, i istakao da je Kosovu potrebna nova takozvana vlada, preneo je Kosovo onlajn.

- Znam da ste na ivici formiranja institucija. Razgovarao sam s nekim predstavnicima političkih stranaka i dalje sam zbunjen kao i cela (tzv.) država. Mislim da (tzv.) Kosovu treba nova (tzv.) vlada - izgubili ste više od 100 dana i nadam se da neće trebati više vremena da se formira (tzv.) vlada kako bi se (tzv.) Kosovo moglo vratiti na pravi put - rekao je Voker.

On je zaključio i da Tačija treba ostaviti da se malo odmori, jer je, kako je rekao, "već osedeo”.

Da li će Zoran Milanović odbaciti Herceg-Bosnu, saznajte OVDE.

 

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA