Najnovije

POSLASTICA: Novi film Harisona Forda "Zov divljine" raznežiće vas i dovesti do suza (VIDEO)

Od studija "20 Sentjuri Foks" stiže priča zasnovana na istoimenom romanu "Zov divljine" u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke.

Harison Ford (Foto: Jutjub)

Od reditelja filma "Kako da dresirate svoga zmaja" Krisa Sandersa stiže film koji koristi sofisticirane kompjuterske slike kako bi verodostojno prikazale psa koji priča svoju priču.

Pas Bak ima svoj savršeni život, ali ga iznenada sele iz njegovog doma u Kaliforniji u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19. veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

Harison Ford igra glavnog lika DŽona Torntona, koga je u istoimenom filmu iz 1935. godine igrao čuveni holivudski glumac Klark Gejbl.
"Zov divljine" koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Pročitajte OVDE  sve o filmovima u Sinepleks ponudi.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA