Najnovije

MEDOJEVIĆ ZAPUŠIO USTA MILOGORCIMA: Ove naše najcrnje komunjare mutirane u mafijaše ne mogu da shvate da litije vraćaju Crnu Goru na početak

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević odgovorio je premijeru Crne Gore Dušku Markoviću, koji je rekao da se "povampiruju politike krvavih 90-tih godina prošlog veka".

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

Marković je reagujući na izjavu srpskog patrijarha Irineja da se plaši da ne dođe do fizičkih obračuna u Crnoj Gori, rekao da je Crna Gora sekularna, građanska i višenacionalna država i poručio da "ne čeprka po crnogorskim vrednostima i njenom potencijalu".

Medojević se potom oglasio na društvenim mrežama.

“Ove naše najcrnje komunjare mutirane u mafijaše ne mogu da shvate da litije ovaj pravoslavni narod ne vraćaju u 90-te, nego ga vraćaju u vreme Ivana Crnojevića i nastanka Crne Gore”, rekao je Medojević i nastavio:

“Tokom ovih 30 godina vladavine ovog režima zalutali smo u katakombama tranzicije. Umesto demokratije, pravne države, tržišne privrede i vladavine prava mi smo se našli u privatnoj državi u vlasti mafije. Litije nas vraćaju na početak, da bi nastavili pravim putem”.

Pročitajte OVDE šta je Željko Čurović poručio crnogorskim vlastima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA