Najnovije

HAJKA NA SVE KOJI MISLE SVOJOM GLAVOM: Režim napada one koji govore istinu o koroni! Duško Marković vedri i oblači, čak je i Milo marioneta

Režim i njegove sluge u Crnoj Gori su i u vrijeme opakog virusa korone odabrali hajku kao svoj pravac. Hajku na sve koji misle svojom glavom i ne priznaju neistine i laži servirane putem režimskih medija.

Duško Marković (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Ne damo svetinje, koje slave Božije ime. Ne damo svetinje, naši preci su ih digli i sa njima do nebeskog carstva stigli. Svako bira kom će carstvu da se privoli, dal će Bogu il Đavolu večno služiti. Niko sreću ne nađe u tuđoj nesreći. Pa tako ni ovi hajkači.

Po Crnoj Gori koji traže i napadaju one koji govore istinu o koroni. Ustav je zgažen, vlada ga ne poštuje. Pa kako će narod? Hajka je usmjerena na medicinske radnike koji pokušavaju kako tako da kontaktiraju evropske centre moći u borbi sa ovim zlom.

Duško Marković vedri i oblači Crnom Gorom. Čak je i Milo marioneta u rukama tog čovjeka. Crnu Goru, čekaju crni dani. Što isprosimo biće malo, a kad proće korona šanse za oporavak neće biti.

Hajkači džabe hajkaju, niko ih ne denja dva posto. Uzdamo se jedino u Bogomladenca i njegov dolazak da svojom smrću smrt pobijedi. A vi dragi direktore KBC Erakoviću, sa sve epidemiološkim timom podnesite ostavku.

Milo se opet predao i čeka kraj. Da nije ne bi molio, kumio, plakao i pokušao vodu iz kamena da iscjedi. Ako ga sad u vrijeme korone ne obalite, kad pokazuje ovakve slabosti,g rđi ste no on. Pa neka je sva EU tu. Nema mu pomoći.

Pročitajte OVDE zašto Crnoj Gori preti kataklizma.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA