Najnovije

KAKVA JE TO SAD IGRA? Milo će podržati Daku Davidovića u Nikšiću?

Vrh Demokratske partije socijalista doneo je pre nekoliko dana odluku da se na predstojećim izborima u Nikšiću maksimalno podrži tzv. Narodni pokret Miodraga Dake Davidovića, tvrdi Šajkača.com, pozivajući se na neimenovane izvore.

Daka Davidović (foto: Jutjub)

Pokretanje ove “specijalne političke operacije lično je osmislio i naredio Milo Đukanović”, koji je, kako se navodi, procenio da će “na ovaj način rasturiti i raslojiti vernike SPC u Crnoj Gori, igrajući pre svega na kartu `pravoslavnog nejedinstva`”.

Pored navedenog, Đukanović je naložio braći Drešaj iz mesta Tuzi, koji su dugo godina poznati u Crnoj Gori po svojim kriminalnim i korupcionaškim poslovima, da finansijski pomognu predizbornu kampanju Dake Davidovića, kako bi se stvorili uslovi da Davidovićev tzv. Narodni pokret osvoji dovoljan broj glasova, pre svega radi formiranja vladajuće koalicije u Nikšiću sa Milovim DPS-om, navodi portal.

Tvrdi se da je Davidović “pored toga što je trgovac akciznom robom umislio da je i crkveni velikodostojnik”.

“Kao ktitor SPC neretko potencira svoju ulogu u izgradnji i restauraciji objekata SPC, pa se postavlja pitanje da li je to radio iz svoje želje i ubeđenja, ili su se pak neki drugi motivi krili iza toga. Vreme će pokazati sve, i to već u martu ove godine na lokalnim izborima u Nikšiću”, ističe Šajkača.com.

Zloglasni Zakon o slobodi vjeroispovjesti prestao da važi na Svetog Savu, opširnije OVDE.

Izvor: nacionalist.rs, sajkaca.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA