Najnovije

NAORUŽANI BODEŽIMA TERORIŠU BEOGRAD! Migrant vitlao nožem na užasnute putnike GSP-a, policija ćuti! (FOTO)

Sinoćnim napadom na putnike autobusa GSP na liniji 83, nastavljen je teror koji ilegalni migranti sprovode po prestonici Srbije.

Ilustracija: Scena iz jednog od ranijih napada migranata (foto: pink.rs/video printskrin)

Kako svedoči jedan od putnika, koji je izbacio sliku i obaveštenje na Tviter, sinoć oko 22.30 časova desio se napad kad je migrant izvadio nož i pretio putnicima. Međutim, tu se zatekao rmpalija od dva metra, koji je migranta izbacio iz autobusa.

Policija je došla i odvela migranta, a šta se dalje desilo ne znamo, jer se MUP još nije oglasio povodom ovog događaja. Ne znamo da li je podignuta krivična prijava protiv nasilnika, ili je možda pripremljen za deportaciju. Po svemu sudeći nema ništa od toga.

Ovo je drugi poznati incident u prestonici samo u toku jučerašnjeg dana, jer su prethodno osmorica migranata napali pripadnika obezbeđenja i opljačkali prodavnicu odeće “Zara”.

Ni ovim povodom se policija nije oglasila.

I dok ilegalni migranti divljaju po prestonici, građani su prestrašeni, jer ne vide da je ijedan migrant pretrpeo bilo kakvu sankciju zbog počinjenog krivičnog dela ili prekršaja zbog kakvog bi svaki građanin Srbije bio najbrutalnije kažnjen.

Nedavno smo bili svedoci kada je devojka zaposlena u migrantskom centru u Bogovađi pod pretnjom linča bila prinuđena da ljubi prljavu prostirku. Tada se jedino oglasila policija tvrdnjom bez ijednog dokaza da su kolovođe incidenta uhapšene, a epilog je izostao. Niko ne zna šta se dalje desilo sa njima.

Ni u jednom slučaju napada migranata na građane Srbije nismo dobili, makar i lažno saopštenje, da je neko od njih osuđen, poslat na izdržavanje kazne zatvora ili deportovan nazad u svoju zemlju. Ono što se po svemu sudeći dešava je da u najekstremnijim slučajevima reaguje policija kako bi se umirila javnost i da tada samo privede migrante, a zatim ih vrati u njihov ili neki drugi migrantski centar kao da se ništa nije dogodilo.

A kako su migranti divljali po Zari i šta su ukrali, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA