Najnovije

EMIL VLAJKI: Zašto ubiti Dodika, i da li ga uopće treba ubiti?

„Skupo čuva svoju rusu glavu Nit je zlatna, nit je pozlaćena Vidi mu se mrijet mu se neće Al jest nešto što ga naprijed kreće.“

Foto: Arhiva

Piše: Emil Vlajki

Svjetski mediji naveliko pišu o tome kome je sve ON stao na žulj ovih dana: Svim članovima SAD delegacije koja nastoji učvrstiti demokratsku i građansku BiH džamahiriju, britanskom parlamentu, europskom parlamentu, europskoj birokraciji za proširenje, NATO-u, čitavoj bošnjačkoj političkoj eliti, stranim sucima Ustavnog suda BiH, samozvanom Visokom predstavniku, kompletnoj, plaćeničkoj opoziciji u Srpskoj. Konstatirali su kako ni Putin i Xi Jinping zajedno, nemaju toliko neprijatelja.

U tom kontekstu, NCN, najvažnija planetarna televizija, opisuje slijedeći događaj:

Izetović i DŽaferbegović, bošnjački građanski lideri i stručnjaci za šerijatsko pravo, obraćaju se američkim diplomatima na svečanoj večeri u Avaz TwisttTowery, najpoznatijem restoranu u Sarajevu.

-Što GA više ne sredite? Vidite li da pravi od vas idiote. Čemu vam služe CIA, DIA, FBI, NSA, MI6 i ostale tajne službe; sve one imaju „licence to kill“? 
Američki diplomati Esteban i Plamer:

-Nije ON toliko važan da bi se pribjeglo takvim mjerama. Nije ni Kenedi ni njegova braća. Nije ni Gadafi, ni Sadam Husein, ni Čaušesku, ni Milošević, ni Đinđić, pa ni svi oni Srbi koji su „prirodno umrli“ u tamnicama Haškog tribunala. Nije čak ni Arkan. Više liči na Šešelja koji puno priča, a na koncu ništa ne uradi.

Za takve ima i drugih metoda, manje smrtonosnih. Može se nabili na kolac, poslati u Gvantanamo, katapultirati hipersoničnom raketom na Mars, srediti radioaktivnim polonijumom tako da pati neko vrijeme prije smrti. Možda bi najefikasnije bilo staviti GA u tamnicu gdje bi se na NJEGA primijenile srednjovjekovne, inkvizicijske metode mučenja: španjolsku „kravatu“, istezanje udova, žigosanje užarenim željezom, pijenje rastopljenog olova i slično.

Zanimljiva su i pisanja alternativnih medija o sadašnjoj BiH krizi. Prije par tjedana, Vikiliks je objavio hrpu dokumenata o suvremenoj, posttrampovskoj američkoj diplomatskoj aktivnosti. Dobar dio toga je posvećen naporima Amera koji stalno putuju na relaciji Vašington –Sarajevo nastojeći da NJEGA privedu pameti i bošnjačkoj unitarno-građanskoj državi.

Jedan dokument „Top secret 2365407“, govori o psihičkoj iscrpljenosti jednog od vašingtonskih emisara zaduženih za stvaranje funkcionalne, antihrvatske i antisrpske BiH, i njegovom razgovoru sa svojim psihijatrom. Evo njegovih riječi  u cjelini; na žalost ime nije navedeno.

NN: To je lud čovjek. Suprotstavlja se nama, najjačoj sili na svijetu. Ja NJEMU, pojačat ćemo ti sankcije, a ON meni „fuck you“ i to na srpskom. Plus toga je i nezahvalan. Mi smo ga tenkovima doveli na vlast. Sjećam se, bio sam tada tenkista i vozio sam njega i Olbrajtovu prema Banja Luci. Ona se privila uz NJEGA i govorila:“ Ti si dašak vjetra na Balkanu, Ti si dašak vjetra na Balkanu. Napravit ću te premijerom čim stignemo u grad.“ Rečeno, učinjeno! Međutim, kao i najveći dio žena, prevarila se u muškarcu kojeg je obožavala. ON se podlo odmetnuo od nje i od nas.

Čim GA je spomenuo, piše u dokumentu, zgrcnuo se, zacrvenio, pa ga je psihijatar morao reanimirati. A onda je počeo plakati i vikati: „neću više u Sarajevo, neću više da GA vidim, uništava me! Predsjednik duboke države je NN-a jedva nagovorio da nastavi s misijom.

Jedna druga Vikiliksova, „TS 3367512“ depeša, zaslužuje izuzetnu pažnju. Govori o posebnoj sjednici NATO pakta u Briselu.

General Folkestaf: Naišli smo na osobu koja je, kao pojedinac, dovela u pitanje cjelokupnu našu strategiju i taktiku u svijetu. Radi se o pravom političkom Đokoviću, dakle Srbinu. ON koji ne zna čak ni engleski, na čelu je nekog entiteta u Bosni sa manje od milijun genocidnih stanovnika. Ustvari, ne znam zbog čega su genocidni. Pobili su, bez suda, svega par tisuća vojnika. Mi smo do sada pobili bez ičije dozvole, desetak milijuna vojnika i civila, pa nitko ne misli da smo genocidni.

Što bilo da bilo, uspio nas je nadmudriti u svakom pogledu i dovesti u šah-mat poziciju. I to zbog nekog glupog prijenosa Dejtonskih nadležnosti u korist muslimana. Napominjem da nema čak ni oružanu silu osim nešto malo policajaca. Premašio je i Sun Tze-a i njegovo „Umijeće ratovanja“ političkim sredstvima. Mi ćemo MU ubrzo predložiti da dođe na čelo naše organizacije, a ako ne prihvati, barem da nam bude glavni savjetnik. U tom slučaju bismo začas sredili Kinu, Rusiju, Sjevernu Koreju i Iran.

General Klark: Možda je bolje fizički GA eliminirati. Srbi su mali Rusi i ne treba im vjerovati. Što se mene tiče, SERBIEN MUSS STERBIEN. Raspolažem sa podacima da je sve što ON radi Putinovo djelo. Ustvari, najbolje bi bilo baciti par bombi na Kinu i Rusiju, tako da nam ovi problemi zauvijek nestanu.

General Folkestaf: Još uvijek smatram da u naš generalštab treba uvesti što više Srba. Sjetite se da su protiv nas ratovali puna tri mjeseca, a mi smo im uništili svega 5% njihovih vojnih efektiva. Međutim, pošto se ne slažemo oko ovoga, predlažem da nastavimo sjednicu slijedećeg tjedna nakon glasanja u NJEGOVOJ Skupštini o vraćanju nadležnosti. Bit će dobro raspoložen, često mijenja svoje stavove, pa GA, možda zainteresira NATO karijera. 

Predhodne tekstove Emila Vlajkija čitajte OVDE.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA