Najnovije

FRANCUSKI NOBELOVAC: Masovna vakcinacija je kobna greška, stvara nove varijante korone

Francuski virolog i dobitnik Nobelove nagrade Lik Montanjije nazvao je masovnu vakcinaciju protiv koronavirusa tokom pandemije „nezamislivom“ i istorijskom greškom koja „stvara varijante“ i koja dovodi do smrti od te bolesti.

Lik Montanjije (Foto: Pravda)

To je ogromna, neprihvatljiva greška “, rekao je  Montanjije u intervjuu koji je juče objavila RAIR fondacija SAD. – Istorijske knjige će to pokazati, jer je vakcinacija ta koja stvara varijante.

Mnogi epidemiolozi to znaju i „ćute“ o problemu poznatom kao „ojačanje zavisno od antitela“, rekao je Montagnier.
 
„Antitela proizvedena od virusa omogućavaju da se infekcija intenzivira“, rekao je on.
 
Iako se varijante virusa mogu pojaviti prirodno,  Montanjije je rekao da vakcinacija vodi proces. „Šta radi virus?“ Da li umire ili pronalazi drugo rešenje? “
 
„Jasno je da su nove varijante nastale selekcijom putem antitela za vakcinaciju.
 
Vakcinacija tokom pandemije je „nezamisliva“ i uzrokuje smrt, rekao je dobitnik Nobelove nagrade za medicinsko otkriće 2008. godine.

„Smrti prate vakcinaciju“

„Nove varijante su proizvod i rezultat vakcinacije. „To vidite u svakoj zemlji, to je isto: u svakoj zemlji smrt prate vakcinaciju“, rekao je.
 
Video objavljen prošle nedelje na Jutjubu koristi podatke Instituta za zdravstvene metrice i procenu Univerziteta u Vašingtonu za ilustraciju skokova smrtnosti u brojnim zemljama širom sveta nakon uvođenja KOVID vakcinacije, što potvrđuje zapažanje francuskog nobelovca.


 
On je ukazao na podatke Svetske zdravstvene organizacije (SZO), koji pokazuju da je od uvođenja vakcina u januaru, „eksplodirala“ nova kontaminacija infekcijama, zajedno sa smrtnim slučajevima, „posebno među mladima“.
 
„Da, slažem se“, rekao je Montagnier, profesor na šangajskom univerzitetu Jiao Tong, „sa trombozom itd.“
 
Tromboza – ili krvni ugrušci – su neočekivani problem novih vakcina protiv koronavirusa i uzrok povlačenja vakcine protiv AstraZeneke u nekoliko zemalja. Kanadska šefica javnog zdravstva Tereza Tam rekla je na konferenciji za novinare  da sada postoji 21 potvrđeni slučaj trombotičke trombocitopenije izazvane vakcinom, uključujući tri žene koje su umrle od poremećaja zgrušavanja krvi potencijalno povezane sa vakcinom AstraZeneka, a još 13 je pod istragom.

Prodorni slučajevi

Montanjije je rekao da trenutno sprovodi istraživanje sa onima koji su se zarazili koronavirusom nakon prijema vakcine. Centri za kontrolu i prevenciju bolesti izvestili su u aprilu da je primio 5.800 izveštaja o ljudima koji su „primili“ KOVID nakon vakcinacije, uključujući 396 ljudi kojima je bila potrebna hospitalizacija i 74 pacijenta koji su umrli.

„Pokazaću vam da vakcine stvaraju varijante otporne na vakcine“, rekao je Montanjije.

Korona virus napravljen u laboratoriji 

Poznati francuski virolog je u aprilu 2020. godine francuskoj televizijskoj stanici rekao da veruje da je SARS-KoV2, novi pandemijski koronavirus, napravljen u laboratoriji. „Prisustvo elemenata HIV-a i klica malarije u genomu koronavirusa vrlo je sumnjivo i karakteristike virusa nisu mogle nastati prirodnim putem“, rekao je on.
 
Iako su ga francuski stručnjaci ismevali zbog njegove „teorije zavere koja nije povezana sa stvarnom naukom“,  Montanjije je u julu 2020. objavio rad u kojem podržava svoje tvrdnje da novi koronavirus mora da potiče iz eksperimenta sa ljudima u laboratoriji – teorije koja se nedavno pojavila i trenutno se smatra najverovatnijim poreklom virusa.
 
Lik Montanjije (franc. Luc Montagnier; Šabri, 18. avgust 1932.) je francuski virolog, dobitnik Nobelove nagrade za fiziologiju i medicinu 2008. Godine 1983. izolovao je HIV virus i nazvao ga je LAV (engl. lymphadenopathy-associated virus), jer je u početku ovaj virus usko povezivan sa limfnim sistemom. Montanje je 1990. izneo tvrdnju da HIV virus ne može sam da izazove sidu, već da je potrebno prisustvo kofaktora za koji je on verovao da je mikoplazma.

Kad dolazi do popuštanja mera u Srbiji pročitajte OVDE.

Izvor:  logicno.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA