Najnovije

RUSKI KOMANDANTI ČINE BAŠ ONO ŠTO BI I NAŠI - DA SU DOBILI NAREDBU ZA NAPAD!Američka obaveštajna služba ubeđena da je invazija pitanje minuta

Američka obaveštajna služba dobila je informaciju da su ruski vojni komandanti dobili naređenje da nastave invaziju na Ukrajinu, izveštava danas CBS NJuz.

- Oni rade sve što bi američki komandanti uradili kada dobiju naređenje da nastave sa pripremom za napad - rekao je dopisnik mreže za nacionalnu bezbednost Dejvid Martin gostujući u emisiji CBS-a „Face the Nation“.

- Obaveštajni podaci kažu da su ruske trupe sada dobile naređenja da nastave sa invazijom. Dakle, ne samo da se približavaju granici i na ove napadne položaje, već i komandanti na terenu prave konkretne planove kako da bi manevrisali u svom sektoru bojnog polja - rekao je Martin.

Ovaj izveštaj dolazi samo nekoliko dana nakon što je američki predsednik DŽo Bajden rekao da je "ubeđen“ da Rusija planira invaziju na Ukrajinu.Državni sekretar Entoni Blinken ponovio je Bajdenovu opasku tokom pojavljivanja u emisiji "Face the Nation", rekavši voditeljki Margaret Brenan danas da ruski predsednik Vladimir Putin "kreće napred" sa invazijom.

- Sve što vidimo govori nam da se odluka za koju verujemo da je predsednik Putin doneo, da izvrši invaziju, napreduje - rekao je Blinken.

Izvor; Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA